Електронен учебник 4 клас

/ 11.10.2021 / Гошо

Езикови задачи за 2. В хода на обучението по Компютърно моделиране учениците ще формират алгоритмично мислене и начални знания и умения по програмиране с лекота, работейки по интересни задачи под формата на игри и индивидуални и екипни проекти.

По-бързо, по-успешно и по-лесно учене с помощта на много интерактивни материали, тестови задачи, видео и аудио, симулации, анимации, панорами, изображения, галерии и мултимедия. Ползваш всички ресурси на е-просвета свободно. Свържете се с нас! New edition. Някои от продуктите не са налични.

Включени са картони за изрязване, допълнителни задачи, тест за проследяване изгодни оферти за почивка във велинград знанията на учениците входяща диагностика и карти за самооценка на компютърна игра и на компютърен проект изходяща диагностика. СофияСтудентски град ул.

Всяко дете има право на качествено образование. Работни листове по философия за 8. Може да ги изтеглите тук:. Включен таблет. Демо на съдържанието.

По този начин учителите и учениците разполагат с цялостна дидактическа технология за обучение по литература, която е осигурена с необходимите ресурси. В хода на обучението по Компютърно моделиране учениците ще формират алгоритмично мислене и начални знания и умения по програмиране с лекота, работейки по интересни задачи под формата на игри и индивидуални и екипни проекти. Помагало за избираемите учебни часове за 4.
  • Темите, свързани с обучението по български език, съответстват на заложената в учебната програма концепция за комуникативноречевата ориентация на езиковото обучение. Помагалото съдържа разнообразни езикови, речеви и литературни задачи.
  • Всички материали са достъпни безплатно.

Електронната книжарница на Издателска група „Просвета“

Тетрадка по български език за 6. Тетрадката към помагалото по български език за 4. Учим онл йн. Възникна грешка при потвърждаването на поръчката. В първата част на властелинът на пръстените 3 са обяснени основни понятия и концепции, а във втората част е предложена методическа разработка на урока, която е придружена с всички нужни файлове в електронен вид — демонстрационни файлове, примерни разработки и др.

Тетрадка по история и цивилизации за 6.

Делинешева, Д. Месечен абонамент. Неограничен трафик към e-prosveta. Възникна грешка при потвърждаването на поръчката. Моля свържете се с нас на посочените телефони.

Атлас по география и икономика за 6.

Всички категории

Учебно помагало за подпомагане на обучението, организирано в чужбина Румяна Танкова. Чрез картоните се подпомага работата на педагога за използване на игрови подход в учебния процес и постигане на по-добро онагледяване на изучаваните алгоритми. Биология и здравно образование за 7.

Предложените учебни задачи подпомагат възприемането на произведенията от читанката и осмислянето на новите литературни понятия. Тетрадка - писанка по английски език банка дск бургас 1. Тетрадката разширява методическия апарат към текстовете в читанката за 4. Учебникът по Компютърно моделиране за 4. Модул 3.

Възникна грешка при потвърждаването на поръчката. Моля влезте в системата с потребителското си име и парола. Във втората част на обучението учениците се запознават със средата за визуално програмиране Scratch, където прилагат на практика получените знания при създаването на компютърни проекти.

Работни листове по философия за 8. Български език за 7. Предстоящи заглавия Още. Едногодишен абонамент. Включен е прочит на цели изречения, предхождащ диктуването на отделни смислови части. Тетрадка към читанка за 4. Български език и литература.

Нови заглавия

Анотация Учебникът по Компютърно моделиране за 4. Без обвързване с услуга от А1 Плащане с банкова карта. Задачите, включени в тетрадката са описани в ръководството за учителя.

Възникна грешка при потвърждаването на поръчката. Имате трудности или въпроси. Нова Регистрация Забравена парола.

Други: